Folders

Hieronder vindt u een overzicht van onze folders in pdf-formaat. Klik op de link in de rechterkolom om de folder te bekijken, af te drukken, of te downloaden.
Al onze folders worden steeds 'on the fly' gegenereerd en bevatten hierdoor onze meest recente informatie.

Titel Info Bekijken, downloaden, afdrukken
Scholengemeenschap Edith Stein

Gent-Centrum

Scholengemeenschap Edith Stein groepeert 11 katholieke scholen in Gent. Leerlingen vinden er een ruim aanbod aan studierichtingen, zowel gewoon als buitengewoon, algemeen vormend, artistiek, technologisch, bedrijfseconomisch en arbeidsmarktgericht, voltijds en deeltijds. Samen geven de scholen van Edith Stein onderwijs aan meer dan 7.500 leerlingen.

download button
Scholengemeenschap Stroming

Gent Noord-West

Onderwijs geven aan jongeren. Het is een boeiende opdracht van de dertien katholieke scholen van de scholengemeenschap STROMING. Zowel in het algemeen secundair als in het technisch, beroeps-, buitengewoon secundair en deeltijds onderwijs verkent elke school in eigen stijl alle aspecten van vorming en opleiding.

download button
Scholengemeenschap de Bron

Gent-Zuid

Scholengemeenschap de Bron verenigt acht secundaire scholen in een boeiende samenwerking. Toch behouden de scholen hun eigen identiteit en bouwen ze in een eigen stijl elke dag aan onderwijs en opvoeding voor de jongeren die ze onder hun hoede hebben.
Inspelend op de talenten van jongeren bieden de scholen een brede waaier aan studiemogelijkheden die voorbereiden op arbeidsmarkt of hoger onderwijs.
Deze folder wil een bron van informatie zijn voor allen die jongeren willen helpen om hun eigen verhaal te schrijven ...

download button